Over PE-Training

Wie zijn wij

PE-Training is in 2020 opgericht door vijf ervaren docenten van een excellente VMBO school in Rotterdam, met als doel om de slagingskans van leerlingen in het VMBO te vergroten. Vanuit onze passie en professionele deskundigheid om de leerlingen te helpen, zijn de docenten van PE-Training bij elkaar gekomen en is het idee ontstaan om na schooltijd overzichtelijke, persoonlijke (maatwerk) en doelgerichte trainingen aan te bieden.
Na een succesvolle periode op Melanchthon en de groeiende behoefte naar extra begeleiding in het onderwijs, willen wij dit ook op meerdere scholen aanbieden.

Lees verder >

Missie

Het is onze missie om, als partner van de school, kansenongelijkheid volledig tegen te gaan. Dit doen wij middels het aanbieden van kant-en-klare programma’s die zich richten op de cognitieve, sociaal-emotionele en executieve functies. Bent u benieuwd naar onze programma’s? Neem contact op via info@pe-training.nl

Visie

PE-Training staat voor Persoonlijke Examen Training. Ons doel vloeit voort vanuit onze naam, namelijk: Persoonlijke training aanbieden voor leerlingen die tijdens de coronapandemie, de kans op ontwikkeling is ontnomen. Wij willen met een overzichtelijk, doelgericht en persoonlijk programma een impuls zijn in de ontwikkeling van leerlingen in het VMBO.

Lees verder >